SLN

SLN

SLN

Szitálógép szortírozó szitával

Az ideális és legsikeresebb eszköz a magtermesztő vállalkozások számára a minták megbízható és gyors kiváló minőségű tisztításához. A tisztítási folyamat nagyrészt egy normál folyamat tisztítógépével azonos.

Alkalmazás​i terület.
Lehetővé teszi a kaszálási minták utólagos tisztítását mindenféle mag típusához (körülbelül 1 kg térfogatú mintákhoz), hogy elérjük a laboratóriumi elemzésekhez vagy a vetéshez szükséges tisztaságot. A többlépcsős tisztítási folyamat precíz és kíméletes tisztítást biztosít, miközben csendes és vibrációmentes működést nyújt. Az eszköz egyszerű hozzáférést nyújt minden működési elemhez és rövid átállási időket biztosít.

Működés.
Adja hozzá a mintát, majd indítsa el a tisztítási folyamatot. Szükség esetén a mintát előre kiválasztott időre deawnezheti. A deawner automatikusan kinyílik, és a minta áthalad az áramlási kamrán. A könnyű szennyeződések a keringetett levegővel távoznak és a ciklonban lévő porzsákba rakódnak. A minta áthalad a szalma szitán, amely kiszűri a nagyobb szennyeződéseket, majd továbbhalad a homok szitán. A homok és a kisebb szennyeződések áthaladnak a homok szitán. A minta végül a szortírozó szitán áthalad (SLN4 modell = 2 szortírozó szita). A gumilabdák megakadályozzák a szortírozó sziták eltömődését. A szennyeződések a mellékgyűjtő tálba kerülnek. Az apró vagy száradt magok a bal oldali tálcába gyűlnek, míg a tisztított magok a jobb oldali tálcába.

Előnyök összefoglalva Érdeklődés
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.