Seed Count & Fill S-60X

Seed Count & Fill S-60X

Seed Count & Fill S-60X

magas sebességgel és pontossággal.

A Seed Count & Fill S-60X újragondolta a magvetőszemek számlálásának módját. Korszerű számláló technológiával, ergonomikus kialakítással és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, így tökéletes megoldás a magvető cégeknek, akik javítani szeretnék a magvetőszemek számlálási folyamatait.

Néhány kulcsfontosságú jellemző

  • Pontos számlálás: A CF S-60X gép kiemelkedő technológiát alkalmaz a magvetőszemek pontos számlálásához, így mindig pontosan tudhatja, hány magvetőszem van kéznél.
  • Gyors számlálási sebesség: A gyors és hatékony számlálási képességnek köszönhetően nagy mennyiségű magvetőszemet tud számlálni rövid idő alatt, így időt és energiát takaríthat meg.
  • Egyszerű kezelőfelület: A felhasználóbarát felületnek köszönhetően könnyű az üzemeltetése és navigálása, még azok számára is, akiknek kevés technikai tapasztalata van.
  • Ergonomikus kialakítás: A gépet az operátor kényelme érdekében tervezték, és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű és kényelmes használatot, akár hosszabb számlálási munkamenetek során is. A gép magassága lehetővé teszi a különböző méretű operátorok számára a kényelmes munkavégzést, beleértve az ülő helyzetben történő munkát és a könnyen elérhető vezérléseket.
  • Védőkialakítás: A védőborítások fontos elemei a modern gépeknek, biztosítva a biztonságot és minimalizálva a sérülés kockázatát. A Seed Count & Fill S-60X karusszel környezetbarát borítással rendelkezik, amely növeli az operátor biztonságát a karusszel forgásakor.

KatalógusKatalógus

Előnyök összefoglalva Érdeklődés
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.