Quantum Pro

Quantum Pro

Quantum Pro

Parcella kombájn a maximális teljesítmény érdekében

Quantum Pro - az új dimenzió.

A Quantum Pro a legnagyobb teljesítményű gép a WINTERSTEIGER egy parcella kombájn sorozatában. A legnagyobb terméshozamú kukorica és szójabab kutatócégekkel közösen fejlesztették ki annak érdekében, hogy megfeleljenek a magas hozamú kukorica és szójabab fajták kezelésére vonatkozó célkitűzéseiknek. A gép látomásos kialakítása erős alapot nyújt minden előttünk álló kihívásnak a soronkénti növényi kutatás területén.

A Quantum Core és Quantum Plus összes jellemzője mellett a Quantum Pro új szintet állít fel a teljesítmény, a betakarítófej szélessége, a gabonatartály mérete és a stabilitás terén. Ez a gép a Quantum kombájn család legmagasabb szintű változata.

A széles betakarítófejek és hatalmas gabonatartály miatt a Quantum Pro tökéletes választás a magszaporításhoz és az alapvető vetőmagműveletekhez is. Okos és moduláris kialakítása lehetővé teszi a gép tisztítását, így könnyedén megfelel a tisztasági előírásoknak.

KatalógusKatalógus

Több infó Érdeklődés
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.