Quantum Core

Quantum Core

Quantum Core

Quantum Core - az új generációs parcellázó technológia bevezetése!

A Quantum Core a magas szintű Quantum termékcsalád alapját képezi - kifejlesztve a WINTERSTEIGER által a legkorszerűbb parcellakísérletek egyre növekvő kihívásainak megfelelésére. Ez a kombájn a Quantum technológia elérését teszi lehetővé a korlátozottabb költségvetésű felhasználóknak is. Felhasználása a kísérleti ültetvényektől a terméshozam kísérletekig terjed.

Az innovatív kialakításának célja, hogy kielégítse az összes alapvető szükségletet a különféle kis magvak betakarítására. A kényelmes ergonomikus kabin elegendő helyet biztosít két személynek, és a bőséges kabin szigetelés csökkenti a zajszintet, így kellemes és egészséges munkakörnyezetet teremt. Egy erős motor az OptiFloww cséplőegységgel kombinálva tiszta mintákat biztosít a legjobb eredmények eléréséhez. Ezenkívül opcionálisan telepíthető egy mérő- és mintavételi rendszer.

Tisztaság és egyszerűség, de magas teljesítmény jellemzi a Quantum Core-t, amely standard funkciókkal rendelkezik, amelyek növelik a felhasználóbarát jellemzőket, a teljesítményt, a magkezelést, és számos opciós extrával testre szabható, hogy megfeleljen az Ön specifikus parcellakísérleti igényeinek.

KatalógusKatalógus

Több infó Érdeklődés
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.