MLN

MLN

MLN

mintatisztító

A tökéletes és legsikeresebb berendezés a kutatóintézetek számára, mely biztosítja a minták gyors és megbízható tisztítását.

Felhasználási terület.
Lehetővé teszi a cséplési minták utólagos tisztítását mindenféle magtípusra (kb. 1 kg mintavolumenre), hogy a laboratóriumi elemzések vagy a vetés előtt szükséges tisztaságot elérjék. A többlépcsős tisztítási folyamat precíz és kíméletes tisztítást biztosít, nagyon csendes és vibrációmentes működéssel. Az eszköz könnyű hozzáférést biztosít minden kezelőelemhez és rövid átállási időket kínál.

Működési elv.
Adjuk hozzá a mintát és indítsuk el a tisztítási folyamatot. Szükség esetén a minta először egy előre kiválasztott időszakon át lecsészült. A cséplőgép ezután automatikusan kinyílik, és a minta áthalad az elszívó kamrában. A könnyű szennyeződések, például a por, az elszívással eltávolítódnak, majd a ciklonban a porzacskóba kerülnek. A minta áthalad a szalmaszitán, amely eltávolítja a nagyobb szennyeződéseket, majd a homokszitán áthalad. A homok és a kisebb szennyeződések, például gyommagvak, átjutnak a homokszitán. A szennyeződések, homok és a gyommagvak a bal oldali gyűjtőtálcába kerülnek, a tisztított magvak pedig a jobb oldali gyűjtőtálcába. Kiegészítőként rendelkezésre áll egy töltőtölcsér. A mintatisztító így nagyobb mintamennyiségek tisztítására is használható, például vetési területekhez szánt magok tisztítására.

KatalógusKatalógus

Előnyök összefoglalva Érdeklődés
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.