Hírek

Hírek

Új Quantum komponensek
Új Quantum komponensek

“Row Crop Header”

A Wintersteiger a sikeresen tesztelt Uni Flow szójabetakarító mellett kifejlesztette új "Row Crop Header" tartozékát is, mely kifejezetten a széles sorközökre lett tervezve.

A rendválasztó elemek és a szalag sík szöge biztosítja a növények finom felemelését, az alacsony vágási magasságot, a veszteség elkerülését és az optimális bevitelt.

Delta oldalkocsi a minták és zsákok tárolására
Delta oldalkocsi a minták és zsákok tárolására

A parcellakombájnok egyik problémája a hely hiánya a nagyszámú minta és zsák tárolására. A Delta parcellakombájn esetében ezt a problémát sikeresen kiküszöböli a nagyméretű oldalkocsi, mely könnyen kiüríthető és leszerelhető.

Új termékvideók: Laboratóriumi tartozékok
Új termékvideók: Laboratóriumi tartozékok

A Wintersteiger három új termékvideót készített, melyek bemutatják az LD 180, a Hege 16 és az LD 350 laboratóriumi cséplőgépek munkáját. A videók mindössze néhány percben bemutatják a gépek működését és felhívják a figyelmet azokra az apróságokra, melyek hozzájárulnak az optimális eredmények eléréséhez. 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.