Classic ST

Classic ST

;

Classic ST

stacionárius cséplőgép

A Classic ST ugyanolyan kiváló minőségű technológiával rendelkezik, mint a WINTERSTEIGER Classic. A cserélhető toklászoló lemezeknek, szalmarázóknak és tisztító rostáknak köszönhetőan a kombájn bármilyen csépelhető terméssel meg tud birkózni.

A pneumatikus vetőmag-szállítás és a parcellatisztítási rendszer garantálja a keveredésmentes cséplést és a gyors tisztítást a kombájnból. Mivel vontató alvázra van felszerelve és nagy méretű gumiabroncsokkal és dobfékekkel van ellátva, a kombájn könnyen szállítható.

A gép ferde felhordója biztosítja az anyag folyamatos áramlását a cséplődobba. A kombájn dízelmotorral vagy elektromos motorral működik, így alkalmas a zárt helyiségekben való használatra is. Alternatív megoldásként az elektromos változat PTO meghajtású generátorral is működtethető.

Katalógus

Érdeklődés
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.